top of page

Vad är en tantrisk session?


En tantrisk session är ett autentiskt möte mellan dig och en terapeut. Det är ett intuitivt arbete med utgångspunkt i din nuvarande livssituation med syfte att öppna och bredda ditt perspektiv och din livsupplevelse.

Till mig kommer män och kvinnor, singlar och par, från 18 och upp till 70, politiker, TV stjärnor, sjuksköterskor, militärer, dagisfröknar, musiker och universitets studenter. Varför man söker sig till tantirsk terapi kan variera. Endel kommer för att de är nyfikna på tantra och vill meditera och öppna kundalinin, andra kommer för fysisk eller mental smärta, nedtryckta känslor, bristande förmåga till intimitet eller förlorad libido. Det kommer både kvinnor och män med samlagssmärta, blyghet och män med erektil dysfunktion. Det kommer par som vill komma varandra närmre eller par som är på gränsen till uppbrott och ser tantra som sin chans att rädda förhållandet.

Hur en session går till vet man inte förens man kommer. Ibland blir det mjukt och vilsamt, ibland sensuellt, energiskt och ibland ledsamt. Ofta blandas både samtal och beröring och dina invanda mönster belyses från en neutral och icke dömande plats. Många människor kommer och lättar på sina mest "förbjudna" och skrämmande tankar. Endel berättar saker som de inte vågat berätta för någon annan, någonsin. Det är mycket frigörande och helande att få öppna sig, bli sedd, hörd och omfamnad i en sårbar situation.

Ibland öppnar jag din kundalini och släpper helkroppsorgasmen fri - det är en kraftfull upplevelse som verkligen kan bryta gamla tanke och beteendemönster som inte gynnar dig längre. Tantra är en oerhört kraftfull terapiform som kan läka sår som kommer så långt tillbaka i livet som från spädbarnsåldern.

Vissa som kommer till mig har tidigare gått hos psykolog och känner att den tantriska terapin ger långt mycket effektivare och snabbare resultat en konventionell terapi som psykoterapi, KBT eller psykodynamisk terapi.

Vill du boka en session? Ring mig under kontorstid på vardagar och ställ dina frågor. 070 4860918

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page