top of page

Vackra, djupa, magiska yoni!

Kvinna - vilken relation har du till din yoni?

Vem tillhör hon?

Vem ger hon njutning?

Vad kallar du henne?

Låter du henne få bli berörd med närvaro och medvetenhet eller med målmedvetenhet?

Finns det något du vill förändra hos henne? Hennes doft, hennes frisyr, hennes form?

Relationen till din yoni speglar intimt relationen med dig själv. Hon är ditt innersta, din källa till inspiration, till lust och livsglädje.

Att börja behandla din yoni med vördnad är en av de största kärlekshandlingar du kan göra gentemot dig själv.Den kärlek du ger din yoni kommer att rinna över och ut i hela ditt liv.

Att ha en yoni som är levande, aktiv och fylld med energi ger inte bara dig njutning, utan alla som berör henne. Din kropp är ett tempel för det gudomliga i tillvaron och din yoni är altaret där du som kvinna överlämnar dig åt allt det som är gudomligt. Där släpper du dina begränsningar och i det ögonblicket du öppnar dig för skönheten i ditt sköte fylls du upp av villkorslös och gudomlig kärlek.

Din yoni är källan, ursprunget och en plats ur vilket ditt liv en gång föddes. Den plats vars potential är oändlig och där du är som allra närmast gud!

I vår kommer workshopen YONI PUJA där vi skapar ett tempel av din yoni.

Jag har kommit över ett recept på renande och sammandragande örter som vi kommer använda i ett rituellt ångbad, därefter kommer vi meditera för att komma närmare vår essens och öka energin i yonin. Jag har kommit över ett underbart redskap - en tachyoniserad dearmorerings stav som vi kommer att använda under workshopen för att släppa spänningar i yonin. Denna stav är laddad med en särskild sorts partiklar, kallad tachyon och vars egenskap är återställande och helande. Denna massagestav är faktiskt otroligt kraftfull.

Jag gjorde den liten ceremoni med staven imorse och min yoni sög den in i sig. Väggarna i yonin började rulla som vågor och öppnade mitt varande för både sårbarhet och njutning.

Efter att ha släppt spänningarna i yonin kommer vi att samtala om våra upplevelser för att bekräfta varandra. Upplevelserna i en sådan rening kan vara så pass kraftfulla att det är bra att dela de med andra kvinnor.

Efter reningsceremonin kommer vi göra en puja - en helgande och hedrande ritual för din yoni - ditt allra innersta!

Glömde jag bort att säga att ditt liv aldrig kommer att bli detsamma igen?

Varför ska man då göra den här ceremonin i en grupp? Räcker det inte att göra den själv hemma?

Att hålla energin uppe hemma i ritualer, yoga och meditation medför ofta sina begränsningar. Det finns alltid något annat att sysselsätta sig med. Den här typen av övningar är mycket kraftfull och kräver fokus, närvaro och medvetenhet. I en grupp bygger vi upp denna medvetenhet och denna närvaro så att du ska känna dig trygg och hållen att gå riktigt djupt.

Hoppas att du blev inspirerad nu och att vi kommer att ses i vår på YONI PUJA!

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page