top of page

Yoga, tantra och Baul mystiker

Tantra festivalen har startat på Zorba the Buddha i Delhi. Jag är här med min lilla bebis, Midas som är ett år och två månader. I den gröna oasen mitt i Delhi känns det mer som ett djungelretreat med människor från hela världen.

Trädgården är otroligt vacker, med massor av små statyer i alla hörn. Det är en skön och vilsam plats att möta sig själv på. Jag undervisar i yoga och tantra på dagarna samt ger individuella sessioner till människor som vill släppa blockeringar och bli mer närvarande i livet. Det är nära nära själen.

Jag hinner med att umgås med min lilla bebis också. Vi tar bad i hinken, smaskar banan och promenerar i trädgården. Första veckan fick han i sig av badvattnet. Jag tänkte inte på att klorera det så han fick hög feber. Jag blev självklart superorolig, men kunde hålla mig från att googla på symptom för dengue feber och tyfoid som tur var. Men det blev inte många timmars sömn om nätterna.

De hjälpsamma människorna här gav honom olika alternativa behandlingar som t.ex. ljus terapi, homeopati, nyttiga tarmbakterier, kollodialt silver och kollodialt guld. Jag vet inte om något av det gav effekt faktiskt, vi var tillslut tvungna att ge honom paracetamol. Då blev han bättre.

Man kan göra allt tillsammans med sitt barn. Att vara mamma behöver inte vara något hinder. Man får leva livet lite långsammare bara.

Njut av bilderna som Hanna Ryden tagit för en artikel hon skriver om mig och min resa...

Den vackra trädgården

Morgonyoga - min egen stil - Kundalini Shakti Yoga

Madusudan, Baul Mystic från Bengal.

Ett svalkande bad.

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page