top of page

Sacred Feminine

Den kraftfulla kvinnan är en skrämmande kvinna för många. Hennes otämjda kraft att förverkliga sina drömmar, hennes kreativitet och hennes innerliga förmåga att älska både lockar och skrämmer.

En kvinna som är öppen i sin kropp, kan låta sin själ dansa genom livet. En öppen och dansande kropp är fylld av sexuell energi..

Kanske är det kvinnans kraft, hennes skönhet och hennes sexualitet som skrämmer män så pass att kvinnor måste stängas inne, beslöjas och bestraffas. I alla kulturer utsätts kvinnor för sexuellt och själsligt förtryck. Kvinnor berövas sin frihet, sin rätt att välja, sin rätt att njuta av sin kropp, sin intuition och sina instinkter.

Om två veckor åker jag till Indien för att leda ett kvinnoretreat tillsammans med Shashi Solluna. Det är ett retreat för främst indiska kvinnor som vill arbeta igenom generationer av skam, skuld och missförstånd runt den kvinnliga sexualiteten. Genom yoga, dans, samtal och energiövningar kommer vi läka fysiska och mentala trauman och öppna upp för djup självkärlek.

Detta blir början på en väldigt spännande resa i mitt liv.

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page