top of page

Tantra Festivalen 2016

Så var det äntligen dags. Den 2 augusti 2016 öppnades grindarna för årets tantrafestival och den femte i ordningen. Denna lilla baby som jag fött har exploderat och blivit stor. Så många som 500 personer fanns på plats för att fira Heart, Bliss & Power - som var årets tema.

En underbar vecka fylld av insikter, intimitet, närvaro och medvetenhet - och så klart alla festligheter! Dansen med Kareem Raihani från Amstardam/ Ibiza var en av festivalens höjdpunkter.DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page