top of page

På väg mot Delhi

Snökaos och trafikstockning. Människor som lämnar sina fordon vind för våg på motorvägen ut mot flygplatsen - omg hur ska det gå? Kommer jag hinna till flyget? Jag ringer flygbussen som ska ta mig och lillkillen till Bromma flygplats kl 15.00 det första jag gör på morgonen.

Hela familjen har sovit på golvet framför kaminen och jag sitter i underkläder och Midas i blöjor. Svaret jag får från flygbussens personal är inte lovande - det verkar som om det är omöjligt att ta sig till flyget idag. De har heller ingen aning om hur jag annars ska ta mig ut till Bromma eftersom vägarna är blockerade. Jag får båttom och bokar direkt ett tidigare tåg på SJs hemsida och inser när jag har bokat att det bara är 20 min kavar till avgång. Kläder på, beställa taxi och ut med bebis och väskor på trottoaren. En försenad taxi kommer och det är bara åtta minuter kvar tills tåget går. Tåget står på perrongen när taxin glider upp framför stationen. Jag slänger till chauffören två hundringar och han tar min stora väska full med blöjor och barnmat och jag tar bebis och ryggsäckar. Sedan springer vi!

Väl på tåget ringer jag Bromma flygplats och får veta att det visst kommer ut flygbussar, visserligen med 20 minuters försening, men jag har åkt till Stockholm fem timmar tidigare än tänkt.

Jag och Midas spenderar dagen på Rum för Barn på Kulturhuset och med massor av kaffe och fika.

Sedan träffar vi Ayax som ska vara barnvakt på bussterminalen. Vi kommer ut i god tid och trots flygförseningar väntar vår transfer till Delhi på oss i Helsingfors och vi är på väg!

Resan går bra och alla sover och vi landar i ett smogfyllt Delhi. Dessutom är det någon slags finanskris i Indien. Någon finansminister vill sätta stop för en våg av förfalskade 500 och 1000 Rupee sedlar som flödat in i landet. Det gör han genom att utan varsel, från en dag till en annan byta ut alla sedlar - till folkets stora förfäran. Pengarna är slut i alla växlingskontor och i de flesta bankomater. Jag lyckas ta ut 2000 Rupees till kaffe och taxi åt mig och Ayax. Men när Ayax försöker få ut pengar, drar bankomaten cash från kontot utan att lämna ut något.

Jag har tagit med mig ansiktsmasker som vi använder fem minuter mot smogen, sen dricker vi kaffe och åker till Zorba The Buddha - ett center för kultur, yoga, dans och meditation i centrala Delhi!

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page