top of page

Att släppa taget

Löven faller från träden och ger luften den där varma färgen som jag älskar om hösten. Hösten är en härlig tid. En tid för avslut och eftertanke.

Jag har länge längtat efter att få släppa kontrollen och likt ett höstlöv singla fritt för vinden, landa än här och än där. Ta dagen som den kommer. Jag har längtat länge efter att släppa förpliktelser och måsten och ta de där riktiga, äkta andetagen av frihet. De andetagen som man tar en morgon då inget är planerat, då solen skiner in mellan gardinerna och man vet att den här dagen kan vad som helst hända.

Jag har tur, jag är lyckligt lottad. Livet har gett mig en spark i rätt riktning. På bara några veckor allt rycktes allt ifrån mig. Min yogastudio där jag spenderat så många år, mitt behandlingsrum där jag mött så många människor i närhet och sanning. Så mycket lek, så mycket kärlek.

Nu lämnar jag det bakom mig. Livet knuffade ut mig som en fågelmamma knuffar ut sin lilla fågelunge ur boet när den är flygfärdig.

Flyg - säger livet. Testa dina vingar nu! Följ ditt hjärta!

Jag lämnar Örebro Yoga nu - för alltid!

Jag ska ge mig själv det här året att bara njuta. Att verkligen ge mig själv det jag förtjänar och behöver efter åren av slit och jobb med att bygga upp en yogastudio.

Jag tar med mig så många lärdomar från tiden på Örebro Yoga, det är dyrbar kunskap jag bär på. Med hjärtat fyllt av frid och ödmjukhet överlåter jag studion till min kollega Maria som kommer att driva den fortsättningsvis. Jag önskar henne all lycka!

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page