top of page

Det är så lätt...

...att få en annan människa att känna sig uppskattad, älskad och varm.

Jag har haft det lite jobbigt i livet den sista tiden. Mycket energi har gått åt till att tänka och försöka lösa problem.

Så igår skulle jag ta en paus och gå på restaurang med en god väninna som nyss fyllt år. Hon kom och hämtade mig hemma hos mig och körde mig till en överraskningsfest där några av mina favoritväninnor samlats.

Först hade vi en kakao ceremoni där vi avnjöt en ljummen raw kakao. Tjock och krämig och med smak av nejlika och chili. Kakaon har en lugnande och energi givande effekt och efter att vi njutit av chokladen fick jag lägga mig under deras händer och ta emot en tiohändig massage. En underbar healing för mig som ständigt ger och håller space för andras njutning.

Därefter bjöds jag på en underbar måltid. Tjejerna hade ordnat ett knytkalas och tagit med alla godsaker som jag älskar. Från mitt favorit te, till mina älsklingskex och ostar, sallader, kombucha och rawfood choklad.

Så enkelt och detta kommer verkligen vara ett minne för livet.

De samtal som följde under kvällen handlade om att vara sann mot sig själv, att njuta av varandras framgång och skönhet och om valen vi gör i livet och hur allting påverkar oss.

Vi kom fram till att det är så enkelt när kvinnor möts utan agenda, utan spel. Det blir helande, öppet och kärleken växer och sprider sin kraft, i och runt omkring oss.

Tack mina kära vänner för det ni ger!

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?

Do you have questions or concerns about tantra, sexuality and relationships? Ask them directly to me and you might get an answer here in my blog. Your curiosity is a gift and it leads to growth and openness.

1.png

Thank you for your question!

tantra retreat

YOU ARE
IMPORTANT

It is so easy to contribute to a better world. With awareness, life becomes a kind, accepting and loving playground where we can all grow. The easiest way to contribute is to share this article on Facebook!

MORE ARTICLES

bottom of page